Scheiding en mediation

Een echtscheiding is altijd vervelend. Misschien hebben twee personen wel jarenlang een fijne tijd gehad, en dan komt daar een einde aan.

De redenen voor een echtscheiding zijn erg divers. Soms gaan de (ex) partners erg slecht met elkaar om. Ze maken ruzie en komen er samen niet uit. Twee advocaten worden op de zaak gezet en zij vechten onderling alles uit.

Als u op een goede manier uit elkaar gaat en u hebt de intentie om elkaar tegemoet te komen, dan kan een scheidingsmakelaar u goed helpen bij uw scheiding.

Neem contact met ons op om juridisch advies bij uw scheiding in te winnen. Dit kan via ons telefoonnummer, maar ook via ons contactformulier.

Scheidingsmakelaar

Een scheidingsmakelaar is een persoon die de belangen van beide partners behartigd. In dit voorbeeld gaan we er vanuit dat er een huwelijk is tussen een man en een vrouw die uit elkaar willen. Er zijn kinderen in het spel en het stel wil goed met elkaar om blijven gaan, maar ze willen ook duidelijke afspraken maken.

Een scheidingsmakelaar is een objectieve tussenpersoon die naar beide luistert. Hij bemiddeld als het ware tussen de twee partners en zorgt ervoor dat dit op een goede manier gaat. Het voordeel hiervan is dat ruzies minimaal of nihil zijn.

Een ander groot voordeel is dat u, voordat u aan de scheiding begint, al precies weet wat de scheiding gaat kosten. Bovendien duurt een scheiding via een scheidingsmakelaar minder lang, omdat er geen getouwtrek heen en weer is. Er is maar één tussenpersoon en dat is de scheidingsmakelaar. Binnen drie tot vier maanden kan u, op een goede en correcte manier, gescheiden zijn van uw partner.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 90

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op