Over geschil-online.nl

Op deze website vindt u juridische informatie over mogelijke geschillen en conflicten. Wij geven u juridische adviezen in verschillende situaties, evenals jurisprudentie. Naast deze informatievoorziening proberen wij u ook verder te helpen door u verschillende contactmogelijkheden met juristen en advocaten aan te bieden.

Eigendom website

De website www.geschil-online.nl is eigendom van IDTI.nl. IDTI is gevestigd te Utrecht, KvK nummer 51618435. IDTI is expert op het gebied van website ontwikkeling en website optimalisatie. IDTI maakt verschillende slimme systemen voor een zo informatief en volledig mogelijke website. IDTI heeft echter geen advocaten in dienst, en daarom werken wij samen met advocaten, juristen en tekstschrijvers. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder.

Samenwerking met OMNIUS

Voor een goede inhoudelijke beantwoording van de juridische vragen, werkt IDTI samen met een of meer juridische partners. Deze partners zijn geschoold in juridische zaken. IDTI werkt samen met OMNIUS Advocaten en Juristen. Dit is een landelijk dekkend netwerk van advocaten, juristen en notarissen. Omnius heeft een bewezen 'track-record' en dus ervaring met het correct en accuraat beantwoorden van juridische vragen. Bovendien hebben zij voldoende kennis en ervaring om samen met u de rechtszaal in te gaan om uw belangen te verdedigen.

Vragen / Opmerkingen over Geschil-online.nl?

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, de inhoud of anders? Denkt u een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteitsverbetering van deze website? Of bent u op andere wijze ge√Įnteresseerd om met ons samen te werken? Wij staan open voor uw tips en adviezen! Neem via het contactformulier contact op met de redactie van Geschil-online.nl.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 90

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op