Personenschade

Door een ongeval, een medische fout of een misdrijf kan iemand letsel oplopen of zelfs overlijden. De hierdoor opgelopen schade noemen we personenschade. Deze personenschade kunnen we weer onderscheiden in letselschade of overlijdensschade.

Letselschade

Onze letselschade advocaten en juristen begeleiden mensen die slachtoffer zijn geworden van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, veroorzaakt door derden en met letselschade als gevolg. Ook begeleiden wij mensen die die schade hebben ondervonden door een medische fout of door zinloos geweld.

Overlijdensschade

Onder overlijdensschade verstaan we de schade die nabestaanden lijden door het overlijden van de partner of ouder. U kunt daarbij denken aan de kosten voor de begrafenis en het gederfd levensonderhoud.

Second Opinion

Voor de beoordeling van de schade werken onze advocaten samen met letselschadespecialisten, bedrijfsartsen, re-integratiespecialisten, medisch adviseurs en andere specialisten die tevens essentieel zijn voor de intensieve begeleiding van een slachtoffer van een ongeval.

Heeft u vragen? Gebruik ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van een van onze advocaten!

Wilt u gelijk antwoord op uw vraag? Neem dan contact op via ons telefoonnummer.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 90

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op