Bent u ook benadeeld bij uw koopsompolis?

Indien u in het verleden een krediet bij een bank heeft afgesloten, kan het goed zijn dat u sterk benadeeld bent. Het is namelijk gebleken dat een aantal banken, in navolging van de DSB, veel onnodige en te dure koopsompolissen heeft verkocht. Deze te dure koopsompolissen worden ook wel woekerpolissen genoemd.

Laat het hier niet bij zitten en dien een schadeclaim in. Bedrijven die zulke woekerpolissen hebben afgesloten, sloten namelijk willens en wetens dergelijke polissen af, zodat tal van mensen te veel aan rente en aflossing betaalden en hierdoor in de financiële problemen kwamen. De schadeclaim is terecht omdat deze gebaseerd is op schending van de wettelijke zorgplicht tussen mensen in de financiële sector.

Waarom naar consumentenclaim?

Consumentenclaim is een grote organisatie met meer dan 50 werknemers, die zich hard maakt voor gedupeerden van woekerpolissen. Consumentenclaim heeft al bewezen in de Dexia-affaire dat ze succesvol kunnen procederen. In deze affaire heeft consumentenclaim meer dan 20000 Dexia cliënten geadviseerd een door Dexia aangeboden regeling af te wijzen en voor een betere vergoeding te procederen. Hierdoor hebben inmiddels duizenden cliënten met veel succes de procedure afgewikkeld.

Dit verwacht consumentenclaim ook met andere cliënten te kunnen doen, zodat deze mensen dat krijgen waar ze recht op hebben.

Waar kan ik mij aanmelden?

U kunt zich bij consumentenclaim aanmelden, door naar de site van consumentenclaim te gaan en de knop gratis aanmelden te klikken. Bent u gedupeerde van een woekerpolis, dan is het zeer belangrijk dat u zich aanmeldt. Des te meer aanmeldingen, des te groter de kracht van consumentenclaim om voor u de beste regeling te treffen.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 90

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op